Retourneren

Elke bestelling die wordt geplaatst, wordt met veel liefde en aandacht ingepakt en verzonden. Wij hopen dan ook dat je blij bent met je bestelling. Mocht je (gedeeltelijk) willen afzien van je aankoop, dan is het geen enkel probleem om je product(en) te retourneren.

Hieronder vind je informatie over retourneren en het stappenplan dat je moet volgen om je product(en) retour te sturen.

Informatie over retourneren
Bij aankoop van producten heb je als consument de mogelijkheid om de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden binnen 14 dagen na ontvangst van het product. Dit betekent dat je een bedenktermijn van 14 dagen hebt. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Het recht om de overeenkomst te ontbinden wordt ookwel herroepingsrecht genoemd.

Binnen 14 dagen na ontvangst van je order, moet je dus laten weten of je van het herroepingsrecht gebruikt wilt maken. Doe je dit niet, dan is de koop een feit.
Als je kenbaar hebt gemaakt dat je van het herroepingsrecht gebruik wilt maken, heb je (nogmaals) 14 dagen om je product retour te sturen. Na het verlopen van die 14 dagen is de koop een feit.
De kosten voor retourzending betaal je zelf. Binnen 14 dagen nadat we de melding over de herroeping hebben ontvangen, zal Feest & Confetti de aanschafprijs en de kosten van heenzending¹ terugbetalen. Voorwaarde is wel dat wij het retour gestuurde product hebben ontvangen of dat je ons een bewijs van verzending toestuurt. Het verschuldigde bedrag zal worden terugbetaalt via dezelfde betaalmethode als waarmee je je aankoop hebt betaalt in de webshop.

Meer over het herroepingsrecht lees je in de artikelen 6 en 7 van de Algemene Voorwaarden.

Stappenplan retourzending

 1. Vul – binnen 14 dagen na ontvangst van je product – het herroepingsformulier in.
  (Tip: kopieer het formulier naar een email en vul het in)
 2. Stuur het ingevulde herroepingsformulier naar info@feestenconfetti.nl en vermeld daarbij in het onderwerp van die email je ordernummer en geef aan dat het om een retour gaat. 
 3. Stuur je product – binnen 14 dagen na het versturen van het herroepingsformulier – op naar het volgende adres²:
  Feest & Confetti
  Saturnussingel 411
  1363 RG Almere
 4. Wil je je aanschafprijs en kosten voor heenzending zo snel mogelijk retour? Stuur dan een email naar info@feestenconfetti.nl. Vermeld in die email je ordernummer en voeg een bewijs van retourzending van je product als bijlage toe. 
  (met eventuele track&trace code die je van de vervoerder hebt ontvangen).
  Als je dit niet doet dan zullen wij wachten met het terugbetalen van het verschuldigde bedrag totdat je product bij ons is aangekomen.

 

¹ de kosten van heenzending worden alleen vergoed als je de volledige order terugstuurt.
² je betaalt de kosten voor retourzending zelf. Je product mag niet gebruikt of beschadigd zijn en moet – voor zover mogelijk – in de originele verpakking retour worden gestuurd.
 

© 2020 - 2022 Feest & Confetti | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel